Όλη η Αθήνα ένα Openhouse!

Σας άρεσε το openhouseathens και έχετε στενοχωρηθεί που δεν προλάβατε να δείτε όλα τα κτήρια ή που δεν μπορέσατε να πάτε καθόλου; Τζάμπα στενοχωριέστε, γιατί το openhouseathens ήταν και θα είναι ανοιχτό για πολύ καιρό ακόμα… ναι…

Με τόσα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ παντού, μπορείς να επισκέπτεσαι και να βλέπεις όποιο κτήριο θες. Περπατάς και σε εντυπωσιάζει μια πολυκατοικία; ‘Ολο και κάποιο ενοικιαστήριο θα υπάρχει. Η κρίση είναι ευκαιρία, νομίζω ότι δεν θα είναι ποτέ τόσο εύκολο να επισκεφτεί κανείς τα κτήρια της πόλης της Αθήνας. Εξάλλου όσοι θα πήγατε στο Openhouseathens θα παρατηρήσατε ότι τα μισά κτήρια ήταν ανοίκιαστα ή απούλητα, τα άλλα μισά ήταν δημόσιας χρήσης.

Πόσα έχω μάθει τον τελευταίο καιρό (ποίος μίλησε από αυτό το μπαλκόνι, ποιό ασανσέρ είναι από σουηδικό ξύλο, ποιό ακίνητο είναι του προέδρου, τι γινόταν στο 8ο όροφο στο νούμερο 23). Γιατί οι ιδιοκτήτες δεν μένουν, στο να σου παρουσιάσουν το σπίτι με όλα τα πλεονεκτήματά του, σου λένε μαζί με τον πόνο τους κι όλη την ιστορία της ζωής τους. Μάλιστα, παρατηρώ το εξής, ότι οι ιδιοκτήτες μοιάζουν με τα κτήρια. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε κι εσείς αλλά και οι εθελοντές του Openhouseathens μοιάζανε με τα κτίρια που παρουσιάζανε. Οι πιο δήθεν ήταν όσοι τονίζανε την ειλικρίνεια της κατασκευής.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: